KUO GYVENU

Skonio kelionės

kulinarijos studija

Surengtas kulinarinis turnė po Lietuvą “25 skonio istorijos“, aplankant 25 skirtingas vietoves Lietuvoje surengiant gurmaniškas vakarienes kiekviename jų. Tai mano širdies projektas, kuriuo pasveikinau Lietuvą su šimtmečiu ir padėkojau už galimybę siekti bei įgyvendinti savo svajones.

Išaugintas gurmanų būrys, įkvėpė eiti tolyn dar spartesniu žingniu. Noriu, kad kiekvienas turėtų galimybę mėgautis skonio aukštumomis.

Apie mane

Ruslan Bolgov

Sveiki atvykę į mano virtualius namus, kuriuose verda ne tik mano darbai, bet ir visas gyvenimas. Būnant virtuvės šefu neįmanoma atsiriboti nuo savo darbo, nes maistas mus supa visur ir visada. Jei mes jo nevalgome mes jį užuodžiame, prisimename ar laukiame :). Kaip tik dėl visų šių jausmų paletės, jau
daugiau nei 25 metus tęsiu kelionę maisto pažinimo keliu. Kas mane pažįsta, neleis sumeluoti, kad ne tik estetika bei subtilus skonis yra mano vizitine kortele, bet ir šypsena ir užkrečiantis juokas, kurie sukuria ypatingą atmosferą ir nepalieka abejingų.

Potyriai

Karjera

Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos narys.

Įvairių Lietuvos bei užsienio virėjų čempionatų laureatas ir „Auksinio peilio“ nugalėtojas.

Patirtį kaupė: muzikiniame klube “Brodvėjus”, „Steak House Hazienda“, „Le Gout“, „Kotrynos vyninė“.

Dalyvavimas įvairiose televizijos laidose.

Renginių ruoša daugiau kaip 500 svečių.

Restoranų meniu ruošimas.

Profesionalus grilio meistras.